MPS-5 PRO 1 kg
search

MPS-5 PRO 1 kg

Czech Virus
33,90 €

(33,90 € kg)

S DPH

Viaczložkový proteín vytvorený na základe štúdií. Obsahuje 5 rôznych bielkovín  pridané enzýmy.

Balenie 1000 g
Príchuť
Množstvo
Posledné kusy skladom

Balenie: 1000 g
Príchuť: Chocolate Praline
Posledné kusy Vypredané U dodávateľa
Balenie: 1000 g
Príchuť: Vanilla Ice Cream
Posledné kusy Vypredané U dodávateľa

MPS-5 PRO je vysoko kvalitný proteín zložený z piatich rôznych zdrojov bielkovín. Najväčšiu časť tvorí srvátkový koncentrát spracovaný metódou CFM (Cross-Flow Microfiltration) a natívny mliečny proteín (zdroj micelárneho kazeínu). Zvyšok tvoria zmes CFM srvátkového izolátu, hydrolyzovaný (naštiepený) srvátkový koncentrát a vaječný albumín. Zloženie reflektuje aktuálne štúdie pre ideálne zloženie proteínu pre maximálny anabolizmus. To všetko je doplnené enzýmami Tolerase™ L, Papain a Bromelain pre maximálne využitie bielkovín a štiepenie laktózy.

MPS-5 PRO, ultimátny proteínový blend:

MPS-5 PRO je vytvorený na základe štúdií, ktoré odporúčajú kombináciu rôznych zdrojov bielkovín ako najlepšiu možnú voľbu pre maximálny anabolizmus.

Natívny srvátkový proteín CFM [Koncentrát]

Metóda Cross Flow Microfiltration je mikrofiltrácia s krížovým tokom, ktorá prebieha cez špeciálne keramické filtre, prepúšťajúce iba srvátkový proteín bez ďalších nežiaducich zložiek. Šetrne oddeľuje bielkoviny zo srvátky od denaturovaných bielkovín, mliečneho tuku a laktózy. Týmto spôsobom si proteín zachováva maximum bioaktívnych frakcií a má vysokú biologickú účinnosť. Proces je úplne bez chemikálií! Koncentrát ponúka maximálny obsah cenných bioaktívnych frakcií v proteíne.

Natívny mliečny proteín [Micelárny kazeín]

Natívny mliečny proteín je zdrojom micelárneho kazeínu, ktorý uvoľňuje bielkovinu postupne (až niekoľko hodín). Zo štúdií jasne vyplýva, že prídavok micelárneho kazeínu k srvátkovému proteínu je veľmi vhodný a táto kombinácia je ideálna na maximalizáciu svalových prírastkov. Kazeín je bežne známy ako bielkovina vhodná najmä na noc, avšak štúdie naznačujú, že táto kombinácia je tiež vhodná práve po tréningu pre dosiahnutie maximálnych výsledkov.

Natívny srvátkový proteín CFM [Izolát]

Izolát spracovaný metódou CFM (metóda opísaná vyššie) ponúka maximálne množstvo bielkovín s takmer nulovým obsahom tuku a sacharidov.

Hydrolyzát srvátkovej bielkoviny

Hydrolyzát nie je v tomto produkte pridaný pre extrémne rýchlu absorpciu (ako je zvykom pri Hydro), ale pre podporu stimulácie trávenia bielkovín.

Vaječný albumín

Vaječný albumín ponúka vysoký obsah bielkovín, je bez tuku, cholesterolu a laktózy. Albumín je pomalšie stráviteľná bielkovina, ktorá uvoľňuje bielkoviny postupne (dlhšie než srvátkový proteín). Má vysokú biologickú hodnotu a ponúka kompletný profil esenciálnych aminokyselín, ktorými dopĺňa spektrum tejto zmesi.

Pridané enzýmy a skvelá chuť

Proteíny značky Czech Virus sa vyznačujú originalitou a inováciami (napríklad prvé použitie probiotík v proteínoch u CZ značiek v Pure Elite CFM). Z tohto dôvodu sme k zmesi proteínov založenej na poznatkoch zo štúdií pridali enzýmy, ktoré ešte viac podporujú maximálnu využiteľnosť proteínu. Pridali sme Tolerase™ L, Papain a Bromelain (viac informácií o jednotlivých enzýmoch nižšie). K tomu všetkému je chuť veľmi príjemná s očakávanou štruktúrou vďaka micelárnemu kazeínu.

Tráviace enzýmy:

Tolerase™ L je kyslá laktáza, ktorá prevádza laktózu na glukózu a galaktózu. Enzým pochádza zo špeciálneho kmeňa huby Aspergillus oryzae. Jeho aktivita pri nízkom pH (3,5 - 5,5) robí túto laktázu zvlášť účinnou pri trávení laktózy v žalúdku a je preto ideálna pre použitie vo výživových doplnkoch ako pomoc pri trávení.

Papain je proteolytický enzým, obsiahnutý predovšetkým v šťave nezrelých plodov a latexe papájovníka (Carica papaya). Papain hydrolyticky štiepi peptidy, amidy aj estery.

Bromelain je enzým, ktorý nájdeme v čerstvom ananáse. Štiepi bielkoviny a zráža mlieko. Bromelain obsiahnutý v prírodných produktoch sa vyrába z stopky ananásu a líši sa od enzýmu, ktorý je obsiahnutý v plode.

Použité látky:

CFM srvátkový koncentrát (43% bielkovín produktu)
Najaktívnejšia forma srvátkového proteínu. Vysoká biologická hodnota a rýchla vstrebateľnosť.

Nativný mliečny proteín (38% bielkovín produktu)
Prírodný zdroj micelárneho kazeínu a srvátkového proteínu. Vyznačuje sa postupným uvoľňovaním bielkovín.

CFM srvátkový izolát (9% bielkovín produktu)
Najkoncentrovanejšia a najčistejšia forma srvátkovej bielkoviny na trhu. Vysoký obsah bielkovín, minimum tuku a laktózy.

Hydrolyzát srvátkovej bielkoviny (5% bielkovín produktu)
Naštiepená (predtrávená) bielkovina, ktorá napomáha stimulovať trávenie bielkovín.

Vaječný albumín (5% bielkovín produktu)
Vaječný albumín ponúka vysoký obsah bielkovín, je bez tuku, cholesterolu a laktózy. Albumín je pomalšie stráviteľná bielkovina, ktorá dávkuje bielkoviny postupne (dlhšie ako srvátkový proteín).

Tolerase™ L
Enzým kyslej laktázy, ktorý prevádza laktózu na glukózu a galaktózu.

Papain
Papain je proteolytický enzým, obsiahnutý predovšetkým v papáji. Hydrolyticky štiepi peptidy, amidy aj estery.

Bromelain
Bromelain je enzým, ktorý nájdeme v čerstvom ananáse. Štiepi bielkoviny a zráža mlieko.

Ďalšie použité látky
Aroma (podľa príchute), prášok z bielej čokolády (príchuť Vanilla Ice Cream), odtučnený kakaový prášok (príchuť Chocolate Praline), chlorid sodný, sukralóza (sladidlo), xantánová guma.

DÁVKOVANIE:

Rozmiešajte 1 dávku (30 gramov) v 300 ml vody alebo nízkotučného mlieka. Použite mixér alebo šejker. V závislosti od dennej potreby bielkovín užívajte 2-3 dávky denne.

Priemerné výživové hodnoty (Vanilla Ice Cream): Hodnoty v dávke 30 g

Hodnoty V dávke 30 g V 100 g
Energia 112 Kcal / 469 kJ 372 Kcal / 1564 kJ
Tuky 1,7 g 5,7 g
- z toho nasýtené 0,8 g 2,7 g
Sacharidy 2,1 g 7,0 g
- z toho cukry 2,1 g 7,0 g
Bielkoviny 22 g 73 g
Soľ 0,43 g 1,44 g
Tolerase™️ L 600 FCC** 2000 FCC**
Tráviace enzýmy 25 mg 84 mg
Bromelain 12,5 mg 42 mg
Papain 12,5 mg 42 mg

** Food Chemicals Codex, jednotky laktázovej aktivity

Priemerné výživové hodnoty (Chocolate Praline): 

Hodnoty V dávke 30 g V 100 g
Energia 105 Kcal / 442 kJ 351 Kcal / 1474 kJ
Tuky 1,3 g 4,3 g
- z toho nasýtené 0,6 g 2,0 g
Sacharidy 1,4 g 4,7 g
- z toho cukry 1,3 g 4,3 g
Bielkoviny 22 g 73 g
Soľ 0,43 g 1,43 g
Tolerase™️ L 600 FCC** 2000 FCC**
Tráviace enzýmy 25 mg 84 mg
Bromelain 12,5 mg 42 mg
Papain 12,5 mg 42 mg

** Food Chemicals Codex, jednotky laktázovej aktivity

Zloženie príchuť Vanilla Ice Cream: CFM srvátkový koncentrát (z mlieka, instantizátor: slnečnicový lecitín), Nativný mliečny proteín (koncentrát, zdroj micelárneho kazeínu), CFM srvátkový izolát (z mlieka, instantizátor: sójový lecitín), prášok z bielej čokolády (sukróza, kakaové maslo, mliečny prášok), Hydrolyzovaný proteínový koncentrát (z mlieka, instantizátor: sójový lecitín), Sušený vaječný albumín z bielok, Aromo, Chlorid sodný, Sladidlo (sukralóza), Xanthanová guma, Enzýmy: Papain, Bromelain, Mikrogranulovaná galaktosidáza (laktáza Tolerase™️ L).

Zloženie príchuť Chocolate Praline: CFM srvátkový koncentrát (z mlieka, instantizátor: slnečnicový lecitín), Nativný mliečny proteín (koncentrát, zdroj micelárneho kazeínu), CFM srvátkový izolát (z mlieka, instantizátor: sójový lecitín), Hydrolyzovaný proteínový koncentrát (z mlieka, instantizátor: sójový lecitín), Sušený vaječný albumín z bielok, Odtučnený kakaový prášok, Aromo, Chlorid sodný, Sladidlo (sukralóza), Xanthanová guma, Enzýmy: Papain, Bromelain, Mikrogranulovaná galaktosidáza (laktáza Tolerase™️ L).

AMINOSPEKTRUM (priemerne) Aminokyselina Obsah % Alanín 4,1 Arginín 2,8 Asparágová kyselina 9,0 Cystín 1,5 Glutámová kyselina 19,2 Glycín 1,6 Histidín** 2,3 Izoleucín** 5,7 Leucín** 10,1 Lyzín** 8,7 Metionín** 2,4 Fenylalanín** 3,9 Prolín 7,5 Serín 4,8 Treonín** 5,5 Tryptofán** 1,5 Tyrozín 3,8 Valín** 6

BCAA - Obsah celkom 21,8% **Esenciálne aminokyseliny

Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Výrobok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Výrobok je vyrobený v závode spracovávajúcom mlieko, vajcia, sójové bôby, kôrovce, rybí olej a orechy. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu pri teplote do 25°C mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Chráňte pred mrazom. Výrobca nezodpovedá za prípadné škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Výrobok neslúži ako náhrada pestrej stravy.

Alergény: mliečna bielkovina, laktóza, sója (zo sójového lecitínu)