search
Čakankový sirup je nízkokalorické prírodné sladidlo s nízkym glykemickým indexom a vysokým obsahom vlákniny. Je vhodný pre diabetikov a neobsahuje lepok, laktózu ani arómy. Čakankovými sirupom môžete úplne nahradiť med alebo klasický cukor. Sladidlo môžeme využiť ako polevu na palacinky alebo vafle, na výrobu zmrzliny a sladkých drinkov. Aj na prípravu všetkých pečených i nepečených dezertov, sušienok a piškót.
Zloženie: Extrakt z koreňa čakanky 100% (oligofruktóza a fruktooligosacharidy)
Krajina pôvodu: Nemecko
Skladovanie: Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Prípadný sediment nie je na závadu.
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energia: | 709 kJ / 169 kcal |
Tuky: | 0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0 g |
sacharidy: | 9,5 g |
z toho cukry: | 9,5 g |
bielkoviny: | 0 g |
vláknina: | 65,5 g |
soľ: | 0,6 g |